Haarmode Marleen, Curlsys-specialist met 3 sterren

Haarmode Marleen, Curlsys-specialist met 3 sterren


Ons team van Haarmode Marleen is in de feeststemming. De reden? We kijken uit naar de gezellig drukke feestdagen waarvoor de salon in een sfeervol ‘jasje’ is gestoken. Bovendien ontvingen we onlangs een derde ster voor de CurlSys-knipmethode. “Deze derde CurlSys-ster is een mooie blijk van waardering voor het hoge kwaliteitsniveau van onze salon”, vertelt onze trotse eigenaresse Marleen Keijzerwaard.

CurlSys, ook voor steil haar

Zo introduceerde we vier jaar geleden met succes de CurlSys-knipmethode. Sindsdien is Haarmode Marleen toegetreden tot het register van Europese Mastersalons waarvoor nu een derde ster is toegekend. “Wat CurlSys zo uniek maakt? Er zijn 36 verschillende kniptechnieken waarmee we haarbundels, die van nature bij elkaar zitten, apart knippen. Juist ook steil haar krijgt hierdoor 2 keer meer volume en beweging.”

Haarverzorging en advies

De vakkundige manier waarop het haar wordt geknipt en in model wordt gebracht, vinden onze klanten de belangrijkste redenen waarom onze salon in de regio zo goed bekend staat. “Om onderscheidend te blijven moet je meegaan met de ontwikkelingen. Samen met het team zijn wij altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. De knipmethode CurlSys is hier een mooi voorbeeld van.”

Twist-techniek én volume

De CurlSys-knipmethode vraagt om vakmanschap, oefening en training. In de afgelopen maanden volgden we verschillende cursussen en heeft Marleen een vijfdaagse masterclass gevolgd voor de twist-techniek bij de bedenker Brian McClean. “Hoe je die techniek bijvoorbeeld toepast bij krullend of steil haar? Dat leer je pas echt door oefening en uitwisseling van ervaring met experts. Zo’n masterclass geeft inspiratie en verfijnt de kniptechniek. Daarmee creëren we voor elke haarsoort méér beweging, volume en een gericht ‘speels’ effect”, aldus Marleen.

Nog geen afspraak? Neem nu snel contact op en trakteer uw haar op een sprankelend kapsel!