Welke haarkleur past bij u?

Om het mooiste in u naar boven te halen, is de keuze van uw haarkleur erg belangrijk. Afhankelijk van uw huidtint, kleur ogen en soort huid, kunt u bij Haarmode Marleen terecht voor een passend advies in elke tint. Hierbij maken wij gebruik van de beste shampoos en producten.

Weergaloze uitstraling

De tientallen tinten van Davines Mask geven de mogelijkheid om elk haartype te kleuren met en passende en weergaloze uitstraling. De producten van Davine Mask geven uw haar een lang houdende kleur en zijn verrijkt met een quinoa proteïne extract, een fosfolidedrager en is rijk aan Omega 9. Deze innovatieve Vibrachom technologie zorgt bovendien voor een zeer verzorgend effect en geven uw haar extra glans. Zodat haar gladder en makkelijker kambaar is. Bovendien voelt het haar hierdoor zacht aan.

Grijs haar

Een ideaal product voor elke man die zijn grijze haar ongemerkt enkele tinten donkerder wil maken is: Cover 5 for men van L Óreal. Deze shampoobehandeling werkt, dankzij een nieuwe techniek, binnen vijf minuten tot in de kern van het haar. Daarna wordt het haar gewassen en zullen de grijze haren minder opvallen. Het is zodoende een eenvoudige en subtiele verjongingskuur. Binnen zes weken zal het effect geleidelijk vervagen en kan de behandeling worden herhaald.