Filosofie én passie

Na mijn kappersopleiding ben ik begonnen bij Bisschops&Bisschops in Brielle. Zo deed ik ervaring op en ontwikkelde ik mijn eigen filosofie. Mijn filosofie is dat elk gezicht iets bijzonders heeft. Ik krijg de meeste voldoening wanneer ik het unieke (karakteristieke) uit ieder gezicht naar voren kan halen. Dat zit hem in de combinatie van gezichtsvorm, kleur en accenten.

Meisjesdroom

Het is inmiddels al weer 35 jaar geleden. Ik opende mijn eigen salon: Haarmode Marleen aan de Ring 50, in Oudenhoorn. Ik krijg nu nog een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan die drukke tijd. Met een gemotiveerd team van professionele hairstylisten (Suzanne, Astrid en Marja), begon daar namelijk mijn meisjesdroom.

Vóór iedereen

Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Vanuit die insteek hebben wij de afgelopen 35 jaren een grote vaste klantengroep opgebouwd. Zowel vrouw als man, zowel jong als oud.

Ambacht

De vakkundige knipwijze en hairstyling, zijn anno nu de belangrijkste redenen waarom Haarmode Marleen in de regio zo goed bekend staat. Samen met mijn team ben ik altijd volop bezig met trends, nieuwe haarproducten en kniptechnieken. Met als doel het bijzonders in ieder gezicht naar voren te halen.

Kortom, passie voor haar geeft een geweldig gevoel!