Mastersalon én krullenspecialist

Met bijzonder hard werken, heeft onze salon sinds november 2015 het allerhoogste niveau behaald van de unieke MCLEAN CurlSys-knipmethode Hiermee zijn wij als enige salon in de regio Voorne-Putten toegetreden tot het register van de Europese CurlSys Mastersalons.

Beweging én volume

De methode onderscheidt zich door het haar op een tweehandige manier te knippen in de natuurlijke beweging. Hiervoor maken we gebruik van een speciale schaar met Pivot-scharnier. De krul krijgt hierdoor een boost en veert op. Ook steil haar krijgt hiermee méér beweging, volume en een gerichte ‘swing’.

Haarmode_Marleen_Selectie-8481

‘Mooiere, dikkere krullen’

Een van onze klanten Ingeborg Ariëns maakte recentelijk kennis met de door ons in 2014 geïntroduceerde CurlSys knipkrullentechniek. Als kleur- en stijladviseuse met een eigen praktijk in Heenvliet onder de naam ‘BeIng Style’, weet zij als geen ander hoe belangrijk mooi geknipt haar is.

“Sinds de vakkundige manier waarop mijn haar is geknipt met CurlSys, heb ik mooiere, dikkere krullen. Mijn krullen blijven veel langer in model en bovendien heb ik geen last meer van pluizig haar. Kortom, voor mij is Haamode Marleen dé krullenspecialist”, aldus Ingeborg Ariëns