Erkend René Furterer-centrum

Als erkend René Furterer-centrum adviseren wij welke haarverzorgingsformule u het beste kunt gebruiken voor mooier haar. Uiteraard biedt René Furterer ook stylingproducten en zonneproducten die uw haar beschermen tegen de schadelijke invloed van UV-straling.

Filosofie

‘Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid.’ Ruim vijftig jaar geleden ontwikkelde René Furterer vanuit deze filosofie zijn eerste haarverzorgingsproducten op basis van etherische oliën en actieve bestanddelen van plantenextracten. Tijdens onze behandeling stemmen we de formule af op uw soort haar en hoofdhuid. Meer weten over de plantenexpertise van René Furterer? Gaat u dan de website: http://www.renefurterer.com/en/en

De Capilliscoop

Om te bepalen welke productlijn van René Furterer bij u past, maakt onze hairstyliste eerst een analyse van uw hoofdhuid met behulp van de Capilliscoop. Dit speciaal ontwikkelde apparaat stelt uw haartype en het talggehalte vast, en brengt ook de mogelijke aanwezigheid van bepaalde irritaties in beeld. De uitslag leidt tot een gericht advies voor de juiste producten.