Unieke periode versterkt teamgevoel en binding met klanten!

Unieke periode versterkt teamgevoel en binding met klanten!


Wij houden niet alleen van ons vak, maar we houden vooral van onze klanten! “Met z’n allen hebben we in de Corona-weken de salon gepimpt en hebben we al onze klanten gebeld. Het was een unieke periode, waarin het teamgevoel en de binding met onze klanten is versterkt,” vertelt Marleen tijdens een interview aan de redactie van Groot Hellevoet

McClean CurlSys knipmethode 
“Dun haar wordt voller, dik haar wordt luchtiger, eigenlijk wordt iedere haarsoort mooier door deze knipmethode. Haarmode Marleen behaalde het allerhoogste niveau van de MCLEAN CurlSys-knipmethode. Als enige salon in de regio Voorne-Putten! Door het haar op een tweehandige manier te knippen in de natuurlijke beweging, ontstaat een bijzonder mooi kapsel. We gebruiken hiervoor een speciale schaar met Pivot-scharnier. De krul krijgt hierdoor een boost en veert op. Ook steil haar krijgt hiermee volume en een gerichte ‘swing’.”

Producten, massage en advies 
“Als salon met bijna 35 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk goede haarverzorging is. Voor elk haartype is er een passende verzorgingslijn uit de René Furter collectie met natuurlijke haarverzorgingsproducten. Elke (knip)behandeling begint met een heerlijke wasmassage. De perfecte start van iedere behandeling, zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Bij problemen met bij voorbeeld een vettige, droge of geïrriteerde hoofdhuid, of als u last heeft van haaruitval verzorgen wij graag een gratis hoofdhuidanalyse en adviseren we welke formule bij u past.”

Cadeaubon 
U kunt bij Haarmode Marleen voor elk gewenst bedrag een cadeaubon kopen om te geven als geschenk, bij voorbeeld voor valentijnsdag, moederdag, een verjaardag, de feestdagen of zomaar!

“Iemand laten stralen door een prachtig kapsel. Dat is wat mij drijft. Iedere keer weer. Haar is mijn passie,” zo zwaait Marleen de redactie uit.