Persoonlijke aandacht en advies

Iedere man of vrouw is anders. Het uiterlijk is een weerspiegeling van het innerlijke. Vanuit onze passie voor mooi en gezond haar, leveren wij graag een bijdrage aan het zelfvertrouwen van onze klanten. Hierbij is ons uitgangspunt dat iedereen een individuele behandeling verdient. Om mooie accenten te versterken, krijgt u bij ons daarom persoonlijke aandacht en advies. Bij Haarmode Marleen vinden wij het belangrijk dat u wordt geholpen in een rustige en ontspannen sfeer.

Elke (knip)behandeling begint bij ons daarom met een heerlijke wasmassage met de haarverzorgingsformule van René Furterer. De perfecte start van iedere behandeling, zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Bij problemen met bijvoorbeeld een vettige, droge of geïrriteerde hoofdhuid, of als u last heeft van haaruitval verzorgen wij graag een gratis hoofdhuidanalyse en adviseren welke formule bij u past.

Openingstijden – Stoplicht

Om u alle tijd  en aandacht te kunnen geven, werken wij volgens afspraak. Staat het stoplicht aan de gevel op groen, dan is er plaats om direct geholpen te worden. Bij een oranje licht kunt u een afspraak maken voor een tijdstip later op de dag.

 

Haarmode_Marleen_Portretten-8378 Onze openingstijden zijn:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: van 09.00 tot 17.30 uur
  • Woensdag: van 09.00 tot 17.30 uur
  • Donderdag: van 09.00 tot 20.30 uur
  • Vrijdag: van 09.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag: van 08.30 tot 13.00 uur
Haarmode_Marleen_Selectie-8570 Haarmode_Marleen_Selectie-8825